Talisman - rugaciune atotputernica

In jos

Talisman - rugaciune atotputernica

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iul 18, 2015 10:58 pm

Talisman

Aceasta rugaciune trebuie citita in numele Tatalui, al Fiului si al Sfintului Duh,

Amin!

Eu Dumnezeu, trimit pe pamint aceasta rugaciune atotputernica, de rezistenta in fata dusmanilor si are o putere asa de mare ca nu ti se intimpla nimic rau timp de 20 de zile, dupa ce ai vazut-o citita.

Influenta ei este foarte mare, esti ferit de accidente, de incendiu, de inec, de vrajitorie.

Acela care va purta aceasta rugaciune asupra sa in permanenta, va invinge asupra dusmanilor sai. Cind o femeie nu poate naste, i se va pune aceasta rugaciune pe cap, facind de trei ori rugaciunea Sfintei Treimi si de trei ori Tatal Nostru si va putea sa nasca.

Rugaciune va incepe cu: Sfinta Cruce a lui Isus Hristos, pune inaintea mea si sub mine toate cele ale sale din zi si din noapte. Crucea lui Isus Hristos sa ma apere impotriva dusmanilor vazuti si nevazuti si a tuturor rautatilor.
Tine-ma Isuse Hristoase prin puterea Ta, prin varsarea singelui Tau divin pentru mintuirea noastra, a tuturor care credem in Tine. Fereste-ma de dusmanii vazuti si nevazuti care vor nimicirea mea,

Amin!

Acest lucru nu se va intimpla pentru ca acest Talisman a fost scris de Isus Hristos si Sfinta Fecioara Maria si puterea acestui Talisman este foarte mare. Acela care va auzi despre aceasta rugaciune (scrisoare) sau i se va da spre copiere, fie-i scris numele cu litere de aur in vecii vecilor.

Amin

Isus Hristos, fiul lui Dumnezeu, porunceste ca puterea acestui Talisman sa o aiba numai acela care respecta zilele de lucru si cele de sarbatoare. Cistigul sa nu-l caute in zilele de sarbatoare. Pentru aceasta s-au dat 6 zile lucratoare, iar a 7- a zi va fi de odihna. Pentru ca sa se stie:

Eu, Dumnezeu, sunt nacut din Fecioara Maria, intr-o noapte Sfinta, iar Eu am scris cu mina mea aceasta rugaciune Sfinta, iar cei rai care nu respecta aceste porunci vor fi blestemati cu ciuma, trasnet si razboi. 
Poruncesc totodata sa se mearga la biserica si sa-si recunoasca greselile.

Inainte de spovedanie nu te vei blestema sau injura, nu vei fi neadevarat. Cel care are pacate ca nisipul marii si ca stelele pe cer, sa fie iertat de ele, avind acest Talisman asupra lui, iar cel ce nu crede in el sa fie blestemat in vecii vecilor.

Amin!

Cine va purta aceasta binecuvintare asupra lui si nu va blestema si afurisi cu suflet incarcat asupra dusmanilor lui, nu va suferi de nenorociri catastrofale. Va putea invinge in fata unui furt premeditat sau complotat, va scapa din orice imprejurare grea; glontul criminal si dusman nu-l va atinge.

Vor sta nemiscate toate armele vazute si nevazute prin botezul lui Isus Hristos care S-a scaldat in fluviul Iordan. In cazul unui atac direct cu pistolul sau ploaie de gloante, nu vor avea puterea sa nimiceasca pe nimeni din cei care detin acest Talisman sau l-au auzit citindu-se, puterea lui mentinindu-se 20 de zile, conform poruncii lui Eias. Vor sta nemiscate toate armele vazute si nevazute, prin nevinovatia Sfintei Fecioare Maria si prin porunca Sfintului Duh.

Vor sta nemiscate toate armele de frica lui Isus Hristos care m-a creat pe mine, pentru sfintii martiri, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfintului Duh,

Amin!

Cel ce poarta acest Talisman va fi ferit de rele, de vrajitorie, lucrari nedrepte, in judacati nu va putea fi doborit de orice ar vrea sa-l loveasca. Jur pentru adevarul acestor spuse prin Sfintul Gabriel, Sfinta Treime, Sfintul Mihael.

Atunci cind te duci la judecata si te prezinti in fata judecatorului, trebuie sa ai asupra ta acest Talisman pe care sa-l tii la dreapta ta. Femeile care vor sa fie iubite de tovarasul lor de viata sau doresc sa aiba o implinire a unor dorinte, vor purta asupra lor acest Talisman in momentul cerut cu pricina. In caz de furtuna, uragan, ciclon, impotriva trasnetului, se poate pune acest Talisman la streasina casei unde locuiesti.

Apara-ma Doamne, in fata gloantelor, fie de aur sau de argint!
Apara-ma prin Sfintul singe varsat de Tine, Isuse Hristoase, de toti dusmanii vazuti si nevazuti, impotriva trasnetului, supararilor, grijilor, farmecelor si vrajitoriilor. Tine in loc orice rau impotriva mea, fa ca dusmanii mei sa-si opreasca armele, sa stea pe loc orice rau indreptat impotriva mea, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfintului Duh,

Amin!

Binecuvinteaza Dumnezeule, ca atunci cind ai fost botezat in Iordan si trece peste mine binecuvintarea Ta, binecuvintarea lui Iacob, a Sfintului Gabriel – care au fost de fata cind s-a nascut Fecioara Maria, a lui Iosif si Maria care au trecut prin Egipt. Trece binecuvintarea lor asupra mea, Dumnezeule care m-ai creat pe mine ajuta-ma si indeplineste-mi dorintele, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfintului Duh,

Amin!

Isuse Hristoase care ai murit pentru mine si pentru binele omenirii, care ai lasat cu limba de moarte sa amuteasca si sa incremeneasca mortii, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfintului Duh,

Amin!

Tatal Nostru, acest Talisman sa fie pentru mine,

_________________________

calauza vietii si reusita tuturor dorintelor mele,

          Amin!
avatar
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10
points : 4771
Data de inscriere : 12/07/2015
Varsta : 56
Localizare : Malmö

Vezi profilul utilizatorului http://romania.forumandco.com

Sus In jos

Re: Talisman - rugaciune atotputernica

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Ian 06, 2016 4:24 am

Rugaciunea Sfintei Cruci

Doamne Atotputernic care-ai suferit pentru toate pacatele mele vino intr-ajutorul meu
Sfanta Cruce a lui Isus Hristos revarsa asupra mea tot binele,

Sfanta Cruce a lui Isus Hristos departeaza de la mine orice arma taioasa
Sfanta Cruce a lui Isus Hristos departeaza de la mine tot raul

Sfanta Cruce a lui Isus Hristos fa sa ajung pe calea mantuirii

Sfanta Cruce a lui Isus Hristos departeaza de la mine atingerea mortii
Sfanta Cruce a lui Isus Hristos pazeste-ma de accidentele corporale
Santa Cruce a lui Isus Hristos fii intreaga mea nadejde

Doamne Atotputernic fa sa ador Sfanta Cruce a lui Isus Hristos Nazarineanul si ai grija de mine

Sfanta Cruce a lui Isus Hristos fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor

In cinstea sangelui nepretuit a lui Isus Hristos
In cinstea incercarii spre viata vesnica
Precum si este adevarat ca Isus Hristos este nascut in ziua Craciunului si a patimit in vinerea mare

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh
                                                          Amin
avatar
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10
points : 4771
Data de inscriere : 12/07/2015
Varsta : 56
Localizare : Malmö

Vezi profilul utilizatorului http://romania.forumandco.com

Sus In jos

Psalmul 50

Mesaj Scris de David Herta la data de Mier Iun 06, 2018 8:06 pm

Miluieşte-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta si după mulţimea îndurărilor Tale, şterge fărădelegea mea. Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea şi de păcatul meu mă curăţeşte.

Că fărădelegea mea eu o cunosc şi păcatul meu înaintea mea este pururea. Ţie unuia am greşit şi rău înaintea Ta am făcut, ca sa fii indreptatit întru cuvintele Tale şi sa biruiesti când vei judeca Tu.

Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi întru păcate m-a născut maica mea. Că iată adevărul ai iubit; cele nearătate şi cele ascunse ale înţelepciunii Tale, mi-ai arătat mie. Stropi-mă-vei cu isop şi mă voi curăţi; spăla-mă-vei şi mai vârtos decât zăpada mă voi albi. Auzului meu vei da bucurie şi veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite.

Întoarce faţa Ta de la păcatele mele şi toate fărădelegile mele şterge-le. Inimă curată zideşte intru mine, Dumnezeule şi duh drept înnoieşte întru cele dinlăuntru ale mele. Nu mă lepăda de la faţa Ta şi Duhul Tău cel sfânt nu-l lua de la mine. Dă-mi mie bucuria mântuirii Tale şi cu duh stăpânitor mă întăreşte. Învăţa-voi pe cei fără de lege căile Tale şi cei necredincioşi la Tine se vor întoarce.

Izbăveşte-mă de vărsarea sângelui, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide şi gura mea va vesti lauda Ta. Ca de-ai fi voit jertfa ti-as fi dat, arderile de tot nu le vei fi binevoit.

Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrântă şi smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, şi să se zidească zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptăţii, prinosul şi arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viţei.


                                                                                                     Amin
avatar
David Herta

Mesaje : 2
points : 754
Data de inscriere : 19/07/2015

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Talisman - rugaciune atotputernica

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum