Reantregirea Neamului Romanesc! 1918 - 2018

In jos

Reantregirea Neamului Romanesc! 1918 - 2018

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iul 13, 2015 11:27 pm

“Istoria Neamului Romanesc n-a fost decat o lunga, necontenita, halucinanta hemoragie. Ne-am alcatuit într-un uragan si am crescut în vifor. Popor de frontiera, luptam si muream pentru toti. Muream, mai ales, platind miopia si neghiobia altora."

Mircea Eliade - "Teroarea istoriei" si destinul Romaniei

Istoria o fac oamenii. Mai întâi cei mulţi, dar şi cei puţini, marile personalităţi care întruchipează şi exprimă sentimentele şi aspiraţiile cele mai profunde ale unei naţiuni. Sunt multe forţe care acţionează în istorie şi determină acţiunile comunităţilor umane, dar credem că cea mai puternică este dragostea de neam şi sentimentul naţional.

Această forţă a menţinut poporul român laolaltă de-a lungul istoriei, o istorie plină de ameninţări şi pericole, pentru că locul ales de Dumnezeu pentru acest popor s-a aflat între imperii mari, lacome şi agresive. Dar tot Dumnezeu a dăruit poporului român şi puterea de a rezista anihilării pe care i-o pregăteau mereu cei puternici şi mai ales i-a dăruit acea dragoste de glie şi de neam, care l-a ajutat să reziste oricărei încercări.

Dar aşa precum Iov, în ciuda marilor nenorociri care l-au lovit, nu şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu, la fel poporul român nu şi-a pierdut încrederea în Dumnezeu, în dreptate, istorie şi în puterea unităţii şi a dragostei de neam.

Răsplata pentru credinţa sa şi pentru marile suferinţe îndurate va fi Reîntregirea Ţării în graniţele ei de drept, revenirea fraţilor înstrăinaţi de vitregiile istoriei la patria-mamă Romania Mare.

"Ceea ce cistiga biruinta asupra lumii este credinta noastra" (Evr. 11, 33.34; 1 Ioan 5,4)


Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Iul 17, 2015 6:46 pm, editata de 2 ori
avatar
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10
points : 4771
Data de inscriere : 12/07/2015
Varsta : 56
Localizare : Malmö

Vezi profilul utilizatorului http://romania.forumandco.com

Sus In jos

Romanii sa nu uite... 1918... Romania Mare...

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Iul 17, 2015 6:42 pm

In 1991 Romania a avut două momente extraordinare să lichideze consecintele pactului Ribbentrop-Molotov după puciul din august si in decembrie, cind cele 3 tări fondatoare, Rusia, Ucraina si Belarusi, au desfiintat URSS! Deci, URSS, tara care a ocupat si anexat teritoriile romanesti de le est de Prut, a incetat să mai existe ca subiect al dreptului international! Ce trebuia să facă Romania? De ce n-a făcut-o? Simplu: Iliescu era omul Moscovei, un trădător de Ţară si Neam! N-au făcut nimic ptr lichidarea consecintelor acestui pact criminal nici Constantinescu, nici Băsescu, la fel si parlamentele si guvernele care s-au perindat in Romania după 1989!

Problema nu e in romanii basarabeni (care isi doresc UNIREA!), ci in faptul că la conducerea Romaniei după 1989 s-au aflat si se mai află agenti ai Moscovei, dusmani ai Neamului Romanesc, care au altă misiune decit să reintregească Ţara si să actioneze in interesul Romanilor!

In campania electorala presedintele Iohanis a promis in fata challenger-ului sau Ponta ca va vizita atit Chisinaul cit si Cernautiul stramosesc. Promisiune pe jumatate implinita.

La apelul lui Porosenko a avut grija sa raspunda promt.
La apelul disperat al romanilor din Sudul Basarabiei... nici pana acum.

Perfidia asupritorilor ucrainieni nu cunoste limite iar "instrumentul" deznationalizării romanilor si procesul de slavizare este folosit mai mult ca oricind in teritoriile noastre romanesti aflate sub steag gresit.

Vina apartine statului Roman care accepta pasiv procesul de depopulare si subjugare a fratilor nostri.

Din nefericire la varful politicii romanesti domneste un sistem putred. Politicieni de rang inalt, oameni de afaceri, judecători si procurori dovediti sau pe cale de a fi dovediti corupti, inclinati a-si promova doar interesele proprii nu ale Tarii.
Ori de asemenea progenituri nu are patria nevoie.

Basarabia, Nordul Bucovinei, Tinutul Hertei precum si Sudul Basarabiei sunt parti rupte din trupul Romaniei.

Romania este patria mama!
avatar
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10
points : 4771
Data de inscriere : 12/07/2015
Varsta : 56
Localizare : Malmö

Vezi profilul utilizatorului http://romania.forumandco.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum